Disclaimer

Algemene visie

Peekaas.nl is een website gemaakt met als doelstelling bezoekers te laten genieten van tractoren en werkzaamheden in de landbouw..
Peekaas.nl aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op de websites of de inhoud van e-mail berichten. De redactie van Peekaas.nl is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

Privacy verklaring

Adverteerders bij Peekaas.nl of partners van Peekaas .nl kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentie campagnes te verbeteren. Middels deze cookies is het mogelijk voor hun om bij te houden welke sites waarop ze adverteren door jou zijn bezocht. Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald Peekaas.nl houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden. De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een reactie via ons contactformulier.